Fløtningen park bygg 5

Vi skal i Bygg 5 bygge totalt 29 moderne, lyse og praktiske, leiligheter beliggende med gode sol- og utsiktsforhold. Nesten alle har sydvendte terrasser, en del også med direkte utsikt til Hjellevannet.

Fra 61 til 134 kvm. 

Dette er et veldig populært og attraktivt område. I underetasjen er det felles garasjeanlegg med 1 biloppstillingsplass og 1 ekstra bod til hver leilighet inkludert i prisen, samt sykkelparkering. Fløtningen Park ligger i fredelige omgivelser omgitt av opparbeidede grøntområder og gangveier til Lundedalen og rundt Hjellevannet. Prosjektet ligger også få minutters gange fra sentrum.

Leilighetene er åpne, lyse og moderne og har livsløpsstandard. Det er heis fra garasje i kjeller til alle leilighetsnivåer. Få minutters gange til sentrum ligger Arkaden handlesenter. Her finner du apotek, dagligvare, sportsbutikk, bokhandel, serveringssteder, frisør, klesforretninger etc. 

Området ved Bakkestranda og rundt Hjellevannet er gjort om til et beplantet parkanlegg med gangveier til felles glede og nytte. Bygget, som er tegnet av arkitektkontoret Børve og Borchsenius as, har fått et moderne uttrykk i forlengelse av de eksisterende byggene med vekt på bruk av solide materialer som krever lite vedlikehold.

Det er lagt vekt på gode og effektive planløsninger med et riktig antall funksjoner. Alle leiligheter har romslige terrasser med gode sol og lysforhold. Alle leilighetsnivåer har adkomst via heis og trapp.

1. Etasje 2 ledige

Består av 4 leiligheter i størrelsesorden 80 - 112 m2

2. Etasje 4 ledige

Består av 6 leiligheter i størrelsesorden 61 - 112 m2

3. Etasje 2 ledige

Består av 6 leiligheter i størrelsesorden 61 til 112 m2

5. Etasje 1 ledig

Består av 5 leiligheter i størrelsesorden 80 til 134 m2 

4. Etasje 2 ledige

Består av 5 leiligheter i størrelsesorden 80 til 134 m2

6. Etasje Utsolgt

Består av 3 leiligheter i størrelsesorden 112 til 126 m2 

Om prosjektet

Parkering / sportsboder

Det leveres garasjeplass i garasjekjeller til alle leiligheter. Enkelte av p-plassene er tilpasset handikappede. Det er heisforbindelse direkte fra garasjekjeller til fordelingsgang for leilighetene. Adkomst til garasjekjeller er vist på situasjonsplanen.

Hver leilighet får egen sportsbod på ca. 5 kvm i forbindelse med parkering i underetasje.

Byggestart / ferdigstillelse

Byggearbeidene starter vår/ sommer 2018 - ferdigstillelse antatt høst 2019.

Organisering/ finansiering

Leilighetene vil bli organisert som et frittstående borettslag. Borettslaget finansieres ved opptak av lån som blir borettslagets fellesgjeld og ved innbetaling av innskudd fra andelseierne (kjøperne). Det vil bli inngått IN-ordning i prosjektet med individuell nedbetaling av fellesgjeld. Dette sikrer deg frihet til å velge finansiering tilpasset dine ønsker. Avtale om forretningsførsel vil bli inngått med Porsgrunn Bamble Borgestad Boligbyggelag (PBBL), som sikrer beboerne profesjonell håndtering av løpende fellesdrift.

Nettsiden kan være mangelfull og inneholde feil i forhold til lovpålagt opplysningsplikt.

Kontakt oss

Anita Eik
Kontakt oss
mob: 99 20 35 00

Daglig leder/ prosjektsjef:

Morten Borge

mob: 93 49 11 77

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.