Kjellemo BRL

På Bjørnstad har vi bygget over 100 boliger med stor suksess over en 10 års periode.Kjellemo BRL ligger nordvest på Bjørnstadmed masse sol og lys, tilhørende Skien kommune, beliggende sentralt mellom to sentrum. Det er kort vei til kollektivtransport, barnehage, skole og butikk. 

Prosjektet

På Kjellemo kan man velge mellom en praktisk enebolig i to etasjer eller en leilighet i 2-mannsbolig med alt på en flate. Eneboligene  har en størrelse på 108 kvm BRA og tomannsboligene er 85 kvm BRA. I tillegg har alle egen carport pluss utvendig bod og en ekstra biloppstillingsplass. Hele prosjektet danner et privat borettslag bestående av 12 prosjekterte eneboliger og 8 leiligheter i to tomannsboliger - tilsammen 20 enheter.

Eneboligene

Eneboligene er ferdig prosjekterte eneboliger på to plan.

1. etg. består av gang/ vindfang, bad/ vaskerom, kjøkken med terrassedør, stue (som kan deles av for å få et ekstra soverom) med terrassedør. Trapp til 2. etg. Eneboligene har terrasse på begge sider av huset, egen carport i umiddelbar nærhet ved inngangen samt bod.

2. etg. består av romslig loftstue/ evt. stort soverom, bod/ garderobe og to soverom samt bod. Som tilvalg har man mulighet til å bygge bad i 2. etg. 

2-mannsboligene

Dette er åpne og praktiske leiligheter på ett plan bestående av entre, 2 soverom, innvendig bod, kjøkken, stue med terrassedør, utvendig terrasse, carport og utvendig bod i tilknytning til carport..

Det blir felles opparbeidede grøntarealer for hele prosjektet til benyttelse for borettslagets beboere. Tomten er flat og alle boligene ligger solrikt til.

Alle tegninger/illustrasjoner som perspektiver, plantegninger, 3D-illustrasjoner og bilder på denne nettsiden er av illustrativ karakter, og inneholder innredninger og detaljer som ikke inngår i avtalen. Plantegninger og skisser er ikke i målestokk, enkelte detaljer kan avvike noe fra endelige tegninger.

Boligfeltet Utsolgt

Eneboligene og tomannsboligene vil ha flott beliggenhet og gode solforhold. Hovedterrassenes beliggenhet er syd/ øst ved inngangspartiene og nord/ vest på stuesiden.  Eneboligene har betegnelsen A1-A12 og tomannsboligene har betegnelsen B1-B8. 

Anita Eik

Selger:

Anita Eik

Kontakt oss

mob: 99 20 35 00

Trond Nygård

Prosjektsjef:

Trond Nygård

Kontakt oss

mob: 40 62 99 88 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.