Prestegårdsgate BRL

På toppen av Skien bygger vi 20 nye leiligheter i Prestegårdsgate Borettslag - et unikt prosjekt med flott beliggenhet og gode solforhold for deg som ønsker en bynær tilværelse i ny og praktisk leilighet. Det er også flotte turområder rett utenfor døren. Prosjektet blir organisert som privat borettslag.  

Fra 76 til 135 kvm. 

Leilighetene blir åpne, lyse og moderne med store og fine terrasser. Det er heis (båreheis) fra garasjekjeller til alle leilighetsnivåer med inngang fra svalegang. Beregnet innflytting i november 2018.

Med Prestegårdsgate Borettslag sin unike beliggenhet inntil Lundedalen er det bare noen få minutters gange til Skien sentrum, serveringssteder, Ibsenhuset, kino og vernede turområder både i Lundedalen og på Bakkestranda.  

Det er lagt stor vekt på gode og effektive planløsninger med minst mulig gangarealer og mest mulig oppholdsarealer kombinert med riktig antall funksjoner. Alle leiligheter har romslige terrasser med gode lysforhold.

Det er lagt stor vekt på god kvalitet og at den enkelte kjøper kan være med å påvirke sin leilighet i forhold til fargevalg, overflater, kjøkkenløsninger, baderomsinnredning, flis, parkett etc. Innredning som velges må tilpasses byggets utforming etter nærmere avtale med utbygger. Opplegg for vann, avløp og ventilasjon kan ikke flyttes i leilighetene på grunn av fastlagte gjennomføringer i bygget.

1. Etasje Utsolgt

Består av 7 leiligheter i størrelsesorden  77 - 101 m2

2. Etasje Utsolgt

Består av 7 leiligheter i størrelsesorden 77 - 101 m2

3. Etasje Utsolgt

Består av 7 leiligheter i størrelsesorden 77 - 134 m2

Om prosjektet

Parkering / sportsboder

Det leveres garasjeplass i underetasje til alle leiligheter. Heisforbindelse til alle etasjer. Sportsbod på ca 5 m2 følger med leilighetene.

Byggestart / ferdigstillelse

Byggearbeidene starer mai 2017. Antatt innflytting sommer/ høst 2018.

Organisering/ finansiering

Prosjektet vil bli organisert som et frittstående borettslag. Det er inngått IN-ordning (individuell nedbetaling av fellesgjeld) i prosjektet. Dette gjør at du kan løse inn deler eller hele fellesgjelden. Avtale om forretningsførsel er inngått med Porsgrunn Bamble Borgestad Boligbyggelag (PBBL), som sikrer beboerne profesjonell håndtering av løpende fellesdrift. Borettslaget finansieres ved opptak av lån som blir borettslagets fellesgjeld og ved innbetaling av innskudd fra andelseierne(kjøperne). 

Kontakt oss

Anita Eik
Kontakt oss
mob: 99 20 35 00

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.