fbpx

Bygg 6 er byggebesluttet.  Prosjektet består av 16 moderne, lyse og praktiske leiligheter beliggende med gode sol- og utsiktsforhold. Store gode terrasser, en del også med direkte utsikt til Hjellevannet.

Fra 80 til 112 kvm.

Fløtningen er et populært og attraktivt område. Bygg 5 er nå under bygging, bygg 6 er ute for salg nå.

Området ved Bakkestranda og rundt Hjellevannet er gjort om til et beplantet parkanlegg med gangveier til felles glede og nytte. Byggene, som er tegnet av arkitektkontoret Børve og Borchsenius as, har fått et moderne uttrykk i forlengelse av de eksisterende byggene med vekt på bruk av solide materialer som krever lite vedlikehold. Få minutters gange til sentrum ligger Arkaden handlesenter. Her finner du apotek, dagligvare, sportsbutikk, bokhandel, serveringssteder, frisør, klesforretninger etc.

Det er lagt vekt på gode og effektive planløsninger med et riktig antall funksjoner. Alle leiligheter har romslige terrasser med gode sol og lysforhold. Alle leilighetsnivåer har adkomst via heis og trapp.

I underetasjen er det felles garasjeanlegg med 1 biloppstillingsplass og 1 ekstra bod til hver leilighet inkludert i prisen, samt sykkelparkering. Fløtningen Park ligger i fredelige omgivelser omgitt av opparbeidede grøntområder og gangveier til Lundedalen og rundt Hjellevannet. Prosjektet ligger også få minutters gange fra sentrum.

Leilighetene er åpne, lyse og moderne og har livsløpsstandard. Det er heis fra garasje i kjeller til alle leilighetsnivåer.

Ferdigstilllese 3./4. kvartal 2020.

3 solgt

Fire leiligheter i størrelse 80 – 112 m2

106

Utsolgt

Fire leiligheter i størrelse 80 – 112 m2

Utsolgt

Fire leiligheter i størrelse 80 – 112 m2

Utsolgt

Fire leiligheter i størrelse 80 – 112 m2

Om nabolaget

Buss

0,6 km

Dagligvare

0,5 km

Kjøpesenter

0,5 km

Skole

0,5 km

Kontakt oss

Nytt felt

Selger: Anita Eik

Kontakt: 992 03 500 

Last ned prospektet