fbpx

Vi har ferdigstilt bygg 5 bygge med totalt 29 moderne, lyse og praktiske, leiligheter beliggende med gode sol- og utsiktsforhold. Nesten alle har sydvendte terrasser, en del også med direkte utsikt til Hjellevannet. Vi har noen innflyttingsklare leiligheter for salg. 

 

Fra 61 til 134 kvm.

 

Dette er et veldig populært og attraktivt område. I underetasjen er det felles garasjeanlegg med 1 biloppstillingsplass og 1 ekstra bod til hver leilighet inkludert i prisen, samt sykkelparkering. Fløtningen Park ligger i fredelige omgivelser omgitt av opparbeidede grøntområder og gangveier til Lundedalen og rundt Hjellevannet. Prosjektet ligger også få minutters gange fra sentrum.

Leilighetene er åpne, lyse og moderne og har livsløpsstandard. Det er heis fra garasje i kjeller til alle leilighetsnivåer. Få minutters gange til sentrum ligger Arkaden handlesenter. Her finner du apotek, dagligvare, sportsbutikk, bokhandel, serveringssteder, frisør, klesforretninger etc.

Området ved Bakkestranda og rundt Hjellevannet er gjort om til et beplantet parkanlegg med gangveier til felles glede og nytte. Bygget, som er tegnet av arkitektkontoret Børve og Borchsenius as, har fått et moderne uttrykk i forlengelse av de eksisterende byggene med vekt på bruk av solide materialer som krever lite vedlikehold.

Det er lagt vekt på gode og effektive planløsninger med et riktig antall funksjoner. Alle leiligheter har romslige terrasser med gode sol og lysforhold. Alle leilighetsnivåer har adkomst via heis og trapp.

Parkering / sportsboder

Det leveres garasjeplass i garasjekjeller til alle leiligheter. Enkelte av p-plassene er tilpasset handikappede. Det er heisforbindelse direkte fra garasjekjeller til fordelingsgang for leilighetene. Adkomst til garasjekjeller er vist på situasjonsplanen.

Hver leilighet får egen sportsbod på ca. 5 kvm i forbindelse med parkering i underetasje.

Organisering/ finansiering

Leilighetene vil bli organisert som et frittstående borettslag. Borettslaget finansieres ved opptak av lån som blir borettslagets fellesgjeld og ved innbetaling av innskudd fra andelseierne (kjøperne). Det vil bli inngått IN-ordning i prosjektet med individuell nedbetaling av fellesgjeld. Dette sikrer deg frihet til å velge finansiering tilpasset dine ønsker. Avtale om forretningsførsel vil bli inngått med Porsgrunn Bamble Borgestad Boligbyggelag (PBBL), som sikrer beboerne profesjonell håndtering av løpende fellesdrift.

Nettsiden kan være mangelfull og inneholde feil i forhold til lovpålagt opplysningsplikt.

4 solgt

1. ETASJE

Fire leiligheter i størrelse 80 – 112 m2

6 solgt

2. ETASJE

6 leiligheter i størrelsesorden 61 – 112 m2

5 solgt

3. ETASJE

6 leiligheter i størrelsesorden 61 til 112 m2

301

4 solgt

4. ETASJE

5 leiligheter i størrelsesorden 80 til 134 m2

401

4 solgt

5. ETASJE

Består av 5 leiligheter i størrelsesorden 80 til 134 m2

501

UTSOLGT

6. ETASJE

Består av 3 leiligheter i størrelsesorden 112 til 126 m2 

Om nabolaget

Buss

0,6 km

Dagligvare

0,5 km

Kjøpesenter

0,5 km

Skole

0,5 km

Kontakt oss

Kontakt oss

Nytt felt

Selger: Anita Eik

Kontakt: 992 03 500 

Last ned prospektet