fbpx

Fløtningen bygg 7, 8 og 9 er siste del av Fløtningen utbyggingen.  Prosjektet består av 33 moderne, lyse og praktiske leiligheter beliggende med gode sol- og utsiktsforhold. Store gode terrasser, en del også med utsikt til Hjellevannet.

Bygg 7 og 8 legges ut først. Ved tilfredsstillende salg legges også bygg 9 ut. Fra 58 til 138 kvm.

Fløtningen er et populært og attraktivt område.

Området ved Bakkestranda og rundt Hjellevannet er gjort om til et beplantet parkanlegg med gangveier til felles glede og nytte. Byggene, som er tegnet av arkitektkontoret Børve og Borchsenius as, har fått et moderne uttrykk i forlengelse av de eksisterende byggene med vekt på bruk av solide materialer som krever lite vedlikehold. Få minutters gange til sentrum ligger Arkaden handlesenter. Her finner du apotek, dagligvare, sportsbutikk, bokhandel, serveringssteder, frisør, klesforretninger etc.

Det er lagt vekt på gode og effektive planløsninger med et riktig antall funksjoner. Alle leiligheter har romslige terrasser med gode sol og lysforhold. Alle leilighetsnivåer har adkomst via heis og trapp.

I underetasjen av bygg 7 og 8 er det felles garasjeanlegg med 1 biloppstillingsplass og 1 ekstra bod til hver leilighet inkludert i prisen, samt sykkelparkering. Fløtningen Park ligger i fredelige omgivelser omgitt av opparbeidede grøntområder og gangveier til Lundedalen og rundt Hjellevannet. Prosjektet ligger også få minutters gange fra sentrum.

Leilighetene er åpne, lyse og moderne og har livsløpsstandard. Det er heis fra garasje i kjeller til alle leilighetsnivåer.

Ferdigstilllese: avhengig av salg 

8 ledige

1. ETASJE

leiligheter i størrelse 58-108

7 ledige

2. ETASJE

7 leiligheter i størrelse 83 – 108 m2

7 ledige

3. ETASJE

7 leiligheter i størrelse 83-108

2 ledige

4. ETASJE

3 leiligheter i størrelse 83 – 138 m2

Om nabolaget

Buss

0,6 km

Dagligvare

0,5 km

Kjøpesenter

0,5 km

Skole

0,5 km

Kontakt oss

Nytt felt

Selger: Anita Eik

Kontakt: 992 03 500

Last ned prospektet