fbpx

Kjellemo 3 BRL

 

På Kjellemo skal vi igjen bygge nye flotte boliger. I området har vi bygget over 100 boliger med stor suksess. Bo fredelig og Urbant med flott beliggenhet mellom Porsgrunn og Skien. Her er det sol fra morgen til kveld. Tomten ligger i et etablert, sentralt og familievennlig område i Skien kommune, med kort vei til Porsgrunn sentrum og elva. Her bor du i nærheten av butikker, skoler, barnehager, kollektivtransport, friarealer og en liten kjøretur til marka med flotte turløyper.

Dette er et godt sted å bo med masse luft og lys. På feltet er det tidligereoppført eneboliger i rekke og tomannsboliger. Vi følger den gamle gode oppskriften som har vært så populær. Derfor vil også dette byggetrinnet som tidligere bestå av tomannsboliger, eneboliger i 1 1/2 etasje (Bjørnstad tradisjonell) og eneboliger i to fulle etasjer (Bjørnstad moderne).

 

Organisering/ finansiering

Boligene vil bli organisert som et frittstående borettslag. Borettslaget finansieres ved opptak av lån som blir borettslagets fellesgjeld og ved innbetaling av innskudd fra andelseierne (kjøperne). Avtale om forretningsførsel vil bli inngått med Porsgrunn Bamble Borgestad Boligbyggelag (PBBL), som sikrer beboerne profesjonell håndtering av løpende fellesdrift.

Nettsiden kan være mangelfull og inneholde feil i forhold til lovpålagt opplysningsplikt.

 

Størrelser fra 85 – 137kvm BRA. 

 

Forventet oppstart i vår 2022 og det er beregnet ca. 12-14 mnd. byggetid.

 

Se vårt bildegalleri under av boligene.

8 solgt

8 ledige

Se den enkelte bolig under

 

B2
B3
B5
C2
C5
C6

Om nabolaget

Buss

0,3 km

Dagligvare

0,8 km

Kjøpesenter

3,0 km

Skole

1,0 km

 

Kontakt oss

Nytt felt

Selger: Anita Eik

Kontakt: 992 03 500

Last ned prospektet