fbpx

På Kjellemo har vi bygget over 100 boliger med stor suksess. Dette er et godt sted å bo med masse sol og lys. Kjellemo-feltet ligger sentralt på Bjørnstad mellom to sentrum – Porsgrunn og Skien. Det er kort vei til kollektivtransport, barnehage, skole og butikk. På feltet er det i byggetrinn 1 oppført eneboliger i rekke og tomannsboliger. Nå har vi for salg  12 moderne eneboligene i rekke. 

I boligene er det lagt vekt på gode og effektive planløsninger. Boligene har to plan. Alle boligene har en flott terrasse som ligger i 2. etg. med adkomst fra stuen. Terrassen har gode sol og lysforhold. Det er fokusert på gode møbeleringsmuligheter ved innredning av boligene. Alle boligene får egen carport og biloppstillingsplass i innkjørsel og utvendig bod.

Boligene skal bygges av Peabs eneboligavdeling som er en del av Nordbohus kjeden.

Byggestart og ferdigstillelse: Ved tilfredsstillende salg regnes byggestart til høst 2019 med en byggetid på ca. 1 år.

Organisering/ finansiering: Alle boligene på feltet vil bli organisert i frittstående borettslag. Det vil bli inngått IN-ordning (individuell nedbetaling av fellesgjeld) i prosjektet. Dette sikrer frihet til å velge finansiering tilpasset dine ønsker. Finansiering av fellesgjeld er gjort til markedets beste betingelser. Avtale om forretningsførsel er planlagt inngått med Porsgrunn Bamble Borgestad Boligbyggelag (PBBL), som sikrer beboerne profesjonell håndtering av løpende fellesdrift. Borettslaget finansieres ved opptak av lån som blir borettslagets fellesgjeld og ved innbetaling av innskudd fra andelseierne (kjøperne).

 

Størrelsen på hver enhet er 137 kvm BRA. 

Beregnet innflytting kv. 3-4 2020.

  • Fasade med kvalitetsmaterialer (Royalimpregnert)
  • 3 stav lys eikeparkett
  • Integrerte hvitevarer i kjøkken. 
  • 2 bad
  • Teknisk / Vaskerom
  • Balansert Ventilasjon

12 solgt

Bolig C1 til C12

Størrelse ca 137 m2. Se ledige enheter under.

Om nabolaget

Buss

0,5 km

Dagligvare

1,0 km

Kjøpesenter

1,7 km

Skole

0,8 km

Kontakt oss

Nytt felt

Selger: Anita Eik

Kontakt: 992 03 500 

Last ned prospektet