fbpx

På toppen av Skien skal vi bygge en ny tomannsbolig i Prestegårdsgate Borettslag – et unikt prosjekt med flott beliggenhet og gode solforhold. Dette er noe for deg som ønsker en bynær tilværelse i ny og praktisk bolig. Det er flotte turområder rett utenfor døren. Prosjektet blir organisert som privat borettslag.

 

Med Prestegårdsgate Borettslag sin unike beliggenhet inntil Lundedalen er det bare noen få minutters gange til Skien sentrum, serveringssteder, Ibsenhuset, kino og vernede turområder både i Lundedalen og på Bakkestranda.

 

Det er lagt stor vekt på gode og effektive planløsninger med minst mulig gangarealer og mest mulig oppholdsarealer kombinert med riktig antall funksjoner. Boligene har balkong i 2 etg. og hellelagt uteplass på bakkeplan med gode sol og lysforhold.

 

Det er lagt stor vekt på god kvalitet og at den enkelte kjøper kan være med å påvirke sin bolig i forhold til fargevalg, kjøkkenløsninger, baderomsinnredning, flis, parkett etc. Innredning som velges må tilpasses byggets utforming etter nærmere avtale med utbygger. Opplegg for vann, avløp og ventilasjon kan ikke flyttes.

 

Størrelsen på hver enhet er 126 kvm BRA. 

Beregnet innflytting kv. 4 2019.

  • Fasade med kvalitetsmaterialer (Superwood)
  • 3 stav lys eikeparkett
  • Trapp med eiketrinn i lys eik
  • Kjøkken med integrerte hvitevarer
  • Ventilasjon med varmepumpeteknologi
  • To P- plasser i garasjekjeller til hver bolig

1 solgt

Bolig A og B

Størrelse ca 120 m2

Boliger

Om nabolaget

Buss

0,3 km

Dagligvare

0,6 km

Kjøpesenter

0,6 km

Skole

0,3 km

Kontakt oss

Selger: Anita Eik

Kontakt: 992 03 500 

Last ned prospektet